Bezoek op locatie

Prijs en kwaliteit ! Onze prijzen zijn gebaseerd op kwaliteit en service. Voor ons bezoek berekenen wij een starttarief van € 35,00 excl. btw (maximaal een half uur) deze prijs is exclusief de voorrijkosten van € 20,00 excl. btw.

Vaak verhelpen wij het probleem binnen een half uur. Kunnen wij het probleem niet bij uw thuis oplossen dan nemen wij uw Computer mee naar onze werkplaats. Daar wordt deze vakkundig gerepareerd en brengen wij uw Computer weer bij uw thuis, en sluiten wij hem weer aan zodat u zorgeloos kunt computeren.

 

Reparatietarieven:

Het is vaak moeilijk de oorzaak van een klacht vooraf vast te stellen. Daarom ontvangt u na diagnose altijd eerst een prijsopgave van ons. Wilt u door ons geen reparatie uit laten voeren dan berekenen wij u alleen de onderzoekskosten van € 39,95 incl. btw door. Bij het ophalen- en/of weg brengen komen er wel voorrijkosten bij.

Reparatie of een bezoek aan huis of kantoor buiten onze openingstijden is mogelijk, hierbij berekenen wij een ander tarief.

Betalingen uitsluitend contant of met pin! 

Annuleringen van afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren te zijn gemeld op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur. Zonder afzegging wordt € 39,95 incl. btw in rekening gebracht.

Bedankt voor Uw begrip!

Tel: 0314-395088 en ons e-mailadres: info@fixcomputers.nl